Veterinærdiagnostik

Ekoplan starter 2018 med et nyt produkt som er beregnet til dyrlæger der arbejder med produktionsdyr – grise, kalve eller får.

 

Jeg lancerer RAINBOW Calf and Piglets Scours som er produceret af Bio-X Diagnostics S.A. RAINBOW Calf and Piglets Scours strip test er en test baseret på lodret flow immunokromatografi.

Det er nye produkter, som jeg er sikker på, du vil sætte pris på.

 

I er meget velkomne til at skrive/ringe til mig på tel. 30921745, e-mail: mg.lab@outlook.com for at høre mere om produkter.

 

RAINBOW™Piglets Scours Test er beregnet til smågrise og er den første hurtig-test på det danske marked, som giver dyrlægen mulighed for at udføre analyser i grisestalde for op til 8 patogener på en gang.

 

Test udføres ved at bruge frisk afføring eller tage podeprøve fra grise med diarre eller andre symptomer på sygdom. Resultater er klar efter 10 minutter. Testen er et godt hjælpemiddel til overvågning af besætningens sundhedstilstand og kan bidrage i bestræbelserne på at mindske forbrug af antibiotika.

 

 

Afhængigt af behov tilbyder RAINBOW™ Piglet Scours Test forskellige kombinationer:

 

•diarre hos nyfødte grise: E. coli F4 og F5 / rotavirus / Clostridium perfringens

•fravænnings-diarre: E. coli F4 og F18 / rotavirus / Clostridium perfringens.

 

RAINBOW™ Calf Scours er en test beregnet til kalve. Denne hurtig- test giver dyrlægen mulighed for at udføre analyser i stalden for flere patogener på en gang. Test udføres ved at bruge frist afføring fra kalve med diarre eller andre symptomer på sygdom. Resultaterne er klar efter blot 10 minutter. Testen er et godt hjælpemiddel til overvågning af besætningens sundhedstilstand og kan hjælpe med at mindske forbrug af antibiotika.

 

 

De vigtigste patogener bag NNGE (Neonatal gastro-enteritis ) kan testes med RAINBOW™ Calf Scours Rotavirus type A, Coronavirus (BCoV), E.coli F5 (ETEC) (K99) og Cryptosporidium parvum. Man kan vælge ekstra test til standard-analysen: Clostridium perfringens (semi quantitative strip), og som noget nyt: E.coli CS31A.

 

 

 

 

RAINBOW™Piglets Scours Test

 

 

RAINBOW™ Calf Scours

 

 

 

Ekoplan IVS Nr.Onsildvej 30, 9500 Hobro e-mail: mg.lab@outlook.com mobil:30921745 CVR-nr. 36553383